veszélyes fakivágásra egész évben lehet alkalmat találni, akár télen is szükség lehet rá!  Egy fa bármikor kerülhet olyan állapotba, hogy szükségessé válik az azonnali kivágása, eltávolítása. Sérülés, korhadás, betegség, a kor mind olyan tényezők, amik a fák vesztét okozhatják.

A téli hónapokban kifejezetten ideális a veszélyes fakivágást és úgy általában a fakivágást megejteni. Azért ajánlott ekkorra időzíteni a feladatot, mert a fák levelek és lomb nélkül könnyebben kezelhetőek. Nem kell zöldhulladékkal számolni és a fa állapota lehetővé teszi a könnyebb fűrészelést, vágást. Télen a növények nyugalmi állapotba kerülnek, lassabb a keringés, kevesebb a nedv a növényi részekben. Ez a metszés és a veszélyes fakivágás feladatát is megkönnyíti, a növénynek is jobb. A kivágott fa testet, a földből kiszedett tönköt akár el is lehet tüzelni.

A veszélyes fakivágást Budapesten rendelje profiktól, akik gondoskodnak arról, hogy a művelet biztonságos és hatékony legyen! Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!