A jelenleg elérhető kapurendszerek közül az úszókapuk a népszerű megoldások közé tartoznak. Ennek a típusú kapunak a legfőbb előnye, hogy horizontálisan végez nyitó és csukó mozgást. Az úszókapu helytakarékos és sokkal kevésbé balesetveszélyes, mint például a hagyományos szárnyas kapuk. Nem foglal el helyet a nyitásnál, nem ütközik bele semmibe.

Az úszókapu készítése egyike a vállalkozásunk által végzett tevékenységeknek, amit kiváló ár-érték arányban kivitelezünk. Az úszókapu ára a legtöbb esetben egyedi árképzésben kap végleges összeget. Az előzetes felmérés és a végző tervek alapján már meg tudunk állapítani egy végleges árat, ami az úszókapu készítéséhez kapcsolódik.

Az úszókapu mérete, súlya, a nyitás típusa vagy a kiválasztott alkatrészek, mint amilyen a motor is befolyásolják, hogy az úszókapu készítése milyen költségekkel jár majd. Amennyiben szeretne saját, igényekhez szabott úszókaput rendelni, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken és kérjen kollégáinktól személyre szabott árajánlatot!