A növényeknek talán a nyári évszakban van a legnagyobb szüksége arra, hogy körültekintő ápolást kapjon. Szeretné ezt megadni kertjének, az ingatlana körüli teleknek, de nem érzi magát eléggé felkészültnek, vagy nincs elég ideje, hogy megbirkózzon a feladattal? Semmi gond, erre itt vagyunk mi!

kertgondozás nyáron a mi segítségünkkel és hatékony közreműködésünkkel nem jelenthet gondot. A kert üde, virágzó és egészséges marad, a legnagyobb kánikulában sem kell attól tartania, hogy elpusztulnak a növényei. A kertgondozás nyáron magába foglalja a gyomlálást, permetezést, trágyázást, a fűnyírást, gallyazást is.

Nyáron a legnagyobb szerep természetesen az öntözésnek jut. Ha meggondolatlanul fog neki valaki az öntözésnek, akkor több kárt okoz vele, mint használ. Ideális esetben a hajnali órákban kell a növényeknek vizet adni, mert ilyenkor tudják a legjobban hasznosítani azt. Szívesen adunk tippeket a mindennapi teendőkhöz, kérje bátran tanácsunkat!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg szolgáltatásainkat kertgondozáshoz nyáron is! Örömmel nyújtunk részletes tájékoztatást árainkról és tevékenységünkről a megadott elérhetőségeink egyikén!