A nyár végi és ősz eleji időszakban az egyik leggyakoribb zöldhulladék a frissen levágott fű és a lehullott, rohadó, fogyasztásra már nem alkalmas gyümölcsök. Az év egész szakában pedig az örökzöldjeink, fáink lenyesett ágai, amik betegség, vihar vagy kertszépítés miatt kerültek eltávolításra. Egy közös mindegyikükben, hogy a tárolásuk nem egyszerű több szempontból sem, ezért a zöldhulladék elszállításra különös figyelmet kell fordítanunk!

megfelelő zöldhulladék elszállítás nélkül kertünket könnyedén beterítheti a rothadó gyümölcsök, az ázott fű mindent átható szaga, ami ráadásul számtalan rovart is odavonz. Ha pedig sokáig halogatjuk az elszállítást, és az időjárás sem kedvez nekünk, a hulladékkupac alatti fű sokkal nehezebben fog regenerálódni. A lemetszett ágak pedig főleg a meleg hónapokban tűzveszélyesek is lehetnek, ezért semmiképpen sem érdemes sokáig a telkünkön tárolni őket.

Ha Önnek is egy megbízható cégre van szüksége, akire rábízhatja a zöldhulladék elszállítását, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Kérdéseivel bátran keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!