A kerítések rendkívül fontos szerepet töltenek be egy ingatlan életében: biztonságot nyújtanak és igényessé teszik a házat és annak környezetét. Éppen ezért a kerítésépítést nem lehet a véletlenre bízni, hiszen ahhoz, hogy a kész építmény képes legyen a biztonságról és az ízléses összképről gondoskodni, bizonyos tényezőkre oda kell figyelniük az ingatlan tulajdonosainak.

Kerítésépítéskor nagyon fontos az alapanyagválasztásra odafigyelni. Mivel a kerítések ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, érdemes minél strapabíróbb, masszívabb anyagot választani az építkezéshez. Nagyon népszerű anyag a fa, azonban oda kell figyelni az ápolására ahhoz, hogy hosszú távon is szép maradjon.

Az alapanyagon túl kerítésépítéskor az építmény magasságára is ügyelni kell. Itthon az esetek többségében legalább 150 cm-es kerítéseket építenek. Ha a biztonság elengedhetetlen tényező Önnek és a körülmények is megkövetelik, gondolkozhat ennél magasabb kerítésben is.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a kerítésépítésről vagy ránk bízná az ezzel kapcsolatos feladatokat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!