A nyári, hatalmas viharok nemcsak az épületekben okozhatnak kárt, hanem a természetben is, amit leginkább a fák állapota tükröz. Ezek a sérült növények könnyen kidőlhetnek, leszakadhatnak ágaik, sok közülük pedig lakott területen található. Éppen ezért ajánlott még a csapadékosabb időjárás beköszöntése és a havazás előtt gondoskodni a veszélyes fák kivágásáról, hogy a balesetek elkerülhetőek legyenek.

Sokan hajlamosak megvárni az utolsó pillanatokat, ami nem túl előnyös egy instabil fa esetében. A veszélyes fák nemcsak az emberekben, hanem a házakban, vezetékekben és a gépjárművekben is komoly károkat okozhatnak, ez pedig télen, egy hatalmas havazás kellős közepén rendkívül kellemetlen szituációkat teremthet.

Ne halogassa, döntsön a veszélyes fák kivágása mellett még a csapadékos időjárás beköszöntése előtt! Ha sérült, veszélyessé vált fa van közvetlen környezetében, mi elvégezzük a feladatot korszerű eszközeinkkel. Veszélyes fák kivágásáért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!