A faápolásban az egyik legnívósabb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek is! A fák városi és vidéki környezetben is egyaránt megtalálhatóak, az utcákon, parkokban, kertekben is szegélyezik az utunkat. Szépségük és egészségük megőrzéséhez, az esztétikus városkép és a biztonságos közlekedés megtartásához is fontos a rendszeres ápolásuk. Mit is jelent pontosan az a fogalom, hogy faápolás?

A faápolás első sorban a metszést, vágást, gallyazást és a hasonló feladatokat foglalja magában. Ezek azok a tevékenységek, amik a növény számára létfontosságúak. A betegségek terjedését, a sérült növények pusztulását is meg lehet akadályozni a gondos faápolással. A faápolás éppen ezért nem alkalmi jellegű feladat, hanem rendszeres aktivitást követel meg. Egy alapos állapotfelmérés és egy részletesen kidolgozott ápolási terv az alapja annak, hogy a fa minél tovább megtartható legyen.

A budapesti faápolásban jártas és eredményes csapatra van szüksége? Bízzon meg minket a növények gondozásával és nem okozunk csalódást!