fa ápolás a fák öntözésén, metszésén túl más feladatokat is igényel. Egy fát megtámadhat betegség, elöregedhet, megsérülhet, elkorhadhatnak egyes ágai. Mindegyik esetben szükség lehet komolyabb beavatkozásra. Egy fa ápolásába a kritikus állapotú faágak eltávolítása is beletartozik. A végső eset kategóriájába tartozik a fa kivágása, amikor nem marad más lehetőség, csak az eltávolítás.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné igénybe venni profi csapat segítségét a fa ápolásban! Kertek, parkok, nagyobb kiterjedésű zöld területek kertészeti feladatainak elvégzését vállaljuk rendszeresen vagy alkalmi jelleggel. Társasházak, irodaházak, iskolák, kórházak, nagy területek fáinak gondozását, kivágását bízhatja ránk. Az ilyen tevékenységhez szakértelem és nem utolsó sorban megfelelő felszerelés is kell. Mi mindkettővel rendelkezünk és az a célunk, hogy a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek.

Lépjen kapcsolatba a cégünkkel, ha érdekli szolgáltatásunk és kérjen tőlünk árajánlatot kert fenntartásra, fa ápolásra a megadott elérhetőségeink egyikén!