Egy kis zöld területnek hihetetlenül pozitív hatása tud lenni, mert megszépíti a környezetet, és kellemes látványt nyújt az ott élők számára is. Mindehhez az kell, hogy az a kiskert, park, zöldterület is lelkiismeretesen karban legyen tartva. Azok számára, akik nem tudnak ezzel foglalkozni, biztosítunk profi segítséget, így vállaljuk társasházak, magánházak kertkarbantartását is.

társasházak, magánházak kertkarbantartása olyasmi, amire gyakorlatilag egész évben szükség van. Télen el kell hordani a havat, ősszel avart gyűjteni, felkészíteni a növényeket a télre, az év többi részében pedig ott a fűnyírás, metszés, gyomlálás, a zöldhulladék elszállítása és minden olyan feladat, ami a kertet gondozottá teszi.

A rendszeres törődést meghálálja a kert, cserébe szemet gyönyörködtetően virul és illatozik. Nemcsak szép látványt nyújt, de az ingatlan értékét is emelheti egy igényes zöldterület.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és rendelje meg szolgáltatásaink közül a társasházak, magánházak karbantartását, kedvező áron és profi csapattól!